Gradonačelnik Roštaš primio predsjednike Mjesnih odbora “Matija Gubec” i “Vladimir Nazor”: gradit će se nogostupi, parkirališta i obnoviti Mjesni dom Vladimira Nazora

Prva Dopuna Plana nabave za 2017. godinu
23.03.2017.
Održan sastanak radne skupine za pripremu projekta radnog naziva EPIcentar Sequoia Slatina
24.03.2017.

Gradonačelnik Roštaš primio predsjednike Mjesnih odbora “Matija Gubec” i “Vladimir Nazor”: gradit će se nogostupi, parkirališta i obnoviti Mjesni dom Vladimira Nazora

[price-item item_number=”6″ category=”PRICE_TABLE_CATEGORY”]Danas je u maloj vijećnici Gradske uprave Grada Slatine gradonačelnik Ivan Roštaš primio predsjednika Mjesnog odbora “Matija Gubec”, Josipa Gebaja i predsjednika Mjesnog odbora “Vladimir Nazor”, Marka Telišmana. Sastanku kojem su tema bila projekti koji se izvode i koji će se u skorije vrijeme realizirati na području spomenuta dva Mjesna odbora prisustvovali su i Kruno Fabijanac, gradski vijećnik te pročelnica Upravnog odjela za gospodarenje prostorom Vesna Klement.

Gradonačelnik Ivan Roštaš naglasio je da se u Mjesnom odboru Matija Gubec u proteklom razdoblju obavila  prva faza rekonstrukcije Strossmayerove ulice sa izgradnjom parkirališta i nogostupa, te da se uskoro kreće sa drugim dijelom rekonstrukcije i izgradnjom nogostupa i uzdužnih parkirališnih mjesta od potoka Javorica  uz crkvu bl. Ivana  Merza i tenisko igralište. Također na prostoru MO Matije Gupca, u ulici Matije Gupca  sa lijeve strane županijske ceste, od križanja sa ulicom Braće Radića pa do ulice kralja Tomislava, kreće  se u izgradnju nogostupa za pješake.   Na području MO Vladimir Nazor radit će se sanacija zgrade Mjesnog doma Vladimir Nazor koja će sadržavati uređenje sanitarnog čvora i ostave, sanaciju krovišta i ugradnju novih prozora i vrata. U ulici Vladimira Nazora također će se izgraditi i nedostajuće pješačke staze uz državnu cestu D34 i to u duljini od 1050 metara(700m s lijeve i 350 s desne strane). 

Predsjednici dva susjedna Mjesna odbora iskoristili su priliku i upoznali gradonačelnika s planovima rada za naredno razdoblje te mu ukazali na neke specifične poteškoće s kojima se susreću stanovnici MO Matija Gubec i Vladimir Nazor.(www.slatina.hr)

no images were found

Skip to content