Gradonačelnik Roštaš sa suradnicima ugostio poljsko izaslanstvo

Izložba Josipa Jurkina u Zavičajnom muzeju
10.03.2015.
Održana sjednica koordinacije turističkih zajednica s područja VPŽ
11.03.2015.

Gradonačelnik Roštaš sa suradnicima ugostio poljsko izaslanstvo

U slatinskoj gradskoj upravi danas je održan izuzetno zanimljiv sastanak. Slatinu su naime posjetili članovi poljskog izaslanstva u sastavu: Marek Łyżwa, Ministar-Savjetnik, voditelj Odjela za promociju trgovine i ulaganja Veleposlanstva Republike Poljske u Zagrebu, potpredsjednik Uprave jednog od vodećih poljskih poduzeća u području energetike i zaštite okoliša – Control Process Tomasz Wiatr i direktor projektantske tvrtke E.Corax Robert Matyaszek.
Svrha susreta slatinskih domaćina predvođenih gradonačelnikom Ivanom Roštašem i uglednih gostiju bio je razgovor o mogućnostima suradnje u području zaštite okoliša, u prvom redu u području izgradnje uređaja za pročišćavanje otpadnih voda. U sklopu ovog susreta navedene tvrtke Control Process i E. Corax predstavile su se kratkim prezentacijama u kojima su domaćinima prikazane poslovne mogućnosti i realizirani projekti.
O mogućnostima, potencijalima i gospodarskom usmjerenju Grada Slatine prisutne je upoznala Vera Radaš, pročelnica Službe za gospodarstvo i razvoj Grada Slatine. Sastanku su prisustvovali pročelnici i stručni suradnici Radenko Pavić, Vesna Klement, Vesna Hudoletnjak, Marin Kokorić, te direktori tvrtke Komrad Miran Janečić i tvrtke Slatina kom Dragutin Vuk. (www.radioslatina.hr)

Skip to content