Gradonačelnik Roštaš primio “Glasnike istine” pred njihov odlazak za Knin

Potpisana odluka o sanaciji ceste i parkirališta u Strossmayerovoj ulici
04.08.2016.
Čestitka gradonačelnika Ivana Roštaša povodom Dana domovinske zahvalnosti
04.08.2016.

Gradonačelnik Roštaš primio “Glasnike istine” pred njihov odlazak za Knin

0-02-01-e8425dbe5a9f47b38c090c952522355f0386153d7c84f6b987acd4dd01410cf6_fullDanas je gradonačelnik Ivan Roštaš u vijećnici gradske uprave Grada Slatine primio članove udruge “Glasnici istine”, neposredno pred njihov odlazak na  Memorijalni maraton Čavoglave-Knin.

“Ja vam se zahvaljujem što i na ovaj način promičete istinu o Domovinskom ratu ali i o Gradu Slatini i Virovitičko-podravskoj županiji. Nudimo vam podršku i dalje u projektima koji slijede. Želim vam uspješan nastup na maratonu i da ga istrčite bez ozljeda uz nadu da ove godine temperature neće biti tako ekstremno visoke kao kod prošlogodišnjeg nastupa.” – rekao je tom prilikom gradonačelnik Rošaš.

Maratonce je pozdravio i Mato Bubaš, predsjednik HVIDR-e Slatina i ovom prilikom izaslanik Sanje Bošnjak, obnašateljice dužnosti župana Virovitičko-podravske županije.

Članovi udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije˝Glasnici istine˝ i ove godine će trčati Memorijalni maraton Čavoglave-Knin u dužini od 38 km te na taj način dati svoj doprinos sudjelovajući u Programu proslave 21. obljetnice VRO ˝Oluja˝,Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja.

Start će biti, 5. kolovoza u 13.00 sati iz Čavoglava gdje će prije toga, „Glasnici istine“, sudjelovati na svetoj misi u Crkvi hrvatskih mučenika koju će služiti fra Ilija Mikulić. On će biti domaćin „Glasnicima istine“ u Čavoglavama i ispratiti će ih put Knina.

Ove godine, „Glasnici istine“, na maraton odlaze dobro psiho-fizički pripremljeni znajući što ih čeka te i ove godine očekuju podršku brojnih bajkera i doček u Kninu u prvom redu od sudionika na proslavi iz Virovitičko-podravske županije (HVIDR-e VPŽ) te ostalih slavonskih županija, ali i Osijeka (neuništivog čovijek-biciklaTomana i ekipe), Marijana sa požeškom ekipom, Vlatka sa Slavonskobrodskom ekipom, Našica predvođenih gradonačelnikom Krešimirom Žagarom kao i ostalih sudionika proslave.

„Glasnici istine“, podcrtavaju kako su počašćeni što su i ove godine dio Programa proslave (nalaze se i na službenom Plakatu) i predstavljati će Virovitičko-podravsku županiju. Cilj je u Kninu 5. kolovoza, u 17.30 sati u SRC Marunuša (preko Atlagiić mosta ,na ulazu u Knin od Drniša). Inače, “Glasnici istine” su ovogodišnji dobitinici javnih priznanja Virovitičko-podravske županije. (www.vpz.hr / Foto: R. Turkalj)

no images were found

Skip to content