Gradonačelnik Roštaš primio brončane kuglače

Ministarstvo poduzetništva i obrta stipendirat će 56 učenika IOŠ Slatina
06/04/2017
Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja: Prošlo je 17 projekata s područja Virovitičko-podravske županije, pogledajte što će se sve graditi u našim gradovima i općinama
07/04/2017

Gradonačelnik Roštaš primio brončane kuglače

Danas je u prostorijama Gradske uprave Grada Slatine gradonačelnik Grada Slatine Ivan Roštaš ugostio članove Kuglačkog kluba Slatina.

Predsjednik kluba Željko Vaška predstavio je članove ekipe KK Slatina koji su u nedavno završenoj 3. Hrvatskoj kuglačkoj ligi – zona Osijek ostvarili povijesni uspjeh kluba, odnosno osvojili su treće mjesto, dok im je prvo izmaklo za svega 2 boda. Predsjednik  Vaška je upoznao gradonačelnika i sa planom rada kluba u sljedećoj sezoni te sa problemima s kojima se klub susreće u radu.   Također je naglasio da će u klubu iduće godine proslaviti 60. obljetnicu osnutka kluba što planiraju dostojno i proslaviti.

Gradonačelnik Roštaš je čestitao na ostvarenom uspjehu članovima brončane ekipe te naglasio da ga veseli što u ekipi ima mladih kuglača. Istaknuo je da će Grad Slatina i dalje pomagati rad kluba, posebice što se tiče organiziranja turnira povodom Dana Grada Slatine i predstojeće jubilarne 60-te obljetnice postojanja kluba.

no images were found

Skip to content