Gradonačelnik Roštaš otvorio 4. Slatinski sajam cvijeća

Održan prvi “veseli sat” u novim prostorijama Društva Naša djeca Slatina
28.04.2017.
U Kozicama obilježen praznik rada
30.04.2017.

Gradonačelnik Roštaš otvorio 4. Slatinski sajam cvijeća

U organizaciji grada Slatine, Savjetodavne službe Slatina i Turističke zajednice grada Slatine, u Parku 136. slatinske brigade u Slatini održava se „Slatinski sajam cvijeća“.

Sajam je službeno otvorio gradonačelnik  Grada Slatine Ivan Roštaš koji je naglasio da se radi o 4. Slatinskom sajmu cvijeća te da svake godine sajam ima sve više izlagača i posjetitelja. Obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak istaknula je važnost sajma za Grad Slatinu i Županiju te da oni predstavljaju jedan od preduvjeta za razvoj gospodarstva.

Na sajmu izlažu Obiteljska poljoprivredna gospodarstva iz Virovitičko-podravske županije, Bjelovarsko-bilogorske županije, Brodsko posavske županije, Zagrebačke županije… Sajmu su se priključile i školske zadruge osnovnih i srednjih škola iz Slatine, Čađavice i Nove Bukovice, Udruga pčelara Lipa i brojni drugi…

Otvorenje sajma su svojim nastupima popratili polaznici dječjih vrtića i osnovnih škola u pratnji svojih odgajateljica i učiteljica. Bogati zabavni program i radionice održavat će se cijelu subotu, a raspored možete provjeriti na plakatu.

no images were found

Skip to content