Gradonačelnik Roštaš donio Odluku o sufinanciranju udžbenika za učenike nižih razreda osnovnih škola

Ministar Tomislav Tolušić označio početak radova: Za godinu dana, Dvorac Janković u Suhopolju će postati jedan od najljepše obnovljenih dvoraca u Slavoniji
17.05.2017.
Uz crkvu bl. Ivana Merza gradi se novi nogostup
18.05.2017.

Gradonačelnik Roštaš donio Odluku o sufinanciranju udžbenika za učenike nižih razreda osnovnih škola

Danas je u prostorijama Gradske uprave Grada Slatine, gradonačelnik Ivan Roštaš predstavio Odluku o sufinanciranju nabave školskih udžbenika i nastavnih sredstava.

Riječ je o Odluci koja je  nastavak na ranije usvojen Program javnih potreba u području društvenih djelatnosti  Grada Slatine za 2017. godinu, odnosno Odluka je donesena sukladno planiranim sredstvima u Proračunu Grada Slatine.

Odlukom se odobrava  ostvarenje novčane potpore  roditeljima/skrbnicima za nabavu školskih udžbenika i nastavnih sredstava učenicima osnovnih škola od 1.-4. razreda, koji imaju prebivalište na području Grada Slatine, za školsku 2017./2018. godinu. Odlukom će biti obuhvaćeno preko 550 učenika nižih razreda osnovne škole.

Novčana potpora iznosi 300,00 kuna po učeniku.

Zahtjev se podnosi Odsjeku  za društvene djelatnosti i opće poslove  u Uredu gradonačelnika Grada Slatine, Trg sv. Josipa 10, 33520 Slatina, najkasnije do 15. listopada  2017. godine.

Odluka

Zahtjev školski udžbenici 

Izjava o broju članova zajedničkog kućanstva

no images were found

Skip to content