Gradonačelnik Ostrošić uručio pohvalnice najboljim učenicima slatinskih osnovnih i srednjih škola

Održan 19. koncert mladih slatinskih glazbenika u organizaciji Matice hrvatske Ogranak Slatina
18.06.2017.
Obavijest fizičkim i pravnim osobama na koje se odnose Odluke o davanju u zakup bez javnog poziva na koje je Ministarstvo poljoprivrede dalo suglasnost
20.06.2017.

Gradonačelnik Ostrošić uručio pohvalnice najboljim učenicima slatinskih osnovnih i srednjih škola

Pohvaljeni učenici slatinskihi srednjih škola

Pohvaljeni učenici osnovnih škola

U dvorani Hrvatskog doma u Slatini danas je održana svečana dodjela pohvalnica učenicima slatinskih osnovnih i srednjih škola.

Pohvalnice najboljim učenicima uručio je gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić koji je u svom obraćanju okupljenima između ostalog istaknuo:

„Poštovani učenici, ravnatelji, mentori, učitelji … Čast mi je što vas mogu pozdraviti kao gradonačelnik Grada Slatine i što ovim našim susretom obilježavamo kraj jedne vrlo uspješne nastavne godine, osobito za vas.

Danas vas želimo pohvaliti za vaš trud, požrtvovnost i znanje koje ste pokazali tijekom proteklih desetak mjeseci i što se sudjelovali na raznim državnim natjecanjima i smotrama i tako dokazali visoku razinu slatinskog obrazovanja u osnovnim i srednjim školama.  Vaši mentori usadili su u vas ne samo znanje već i ostale životne vrijednosti pomoću kojih ćete se dalje  kretati kroz život i biti na ponos svih građana našeg voljenog Grada.

Dragi učenici, svijet čeka na vas! Učinite svoje roditelje i sve nas ponosnima“ Vi ste ono najbolje i najvrijednije što ovaj Grad ima! Hvala vam!“

(www.radioslatina.hr)

no images were found

no images were found

Skip to content