Gradonačelnik Ostrošić sa suradnicima 17. travnja posjetio četiri mjesna odbora

„Dani turske kulture u Slatini“ 17.-20. travnja 2018.
17.04.2018.
Gradonačelnik Ostrošić putem radijske emisije pozvao građane na „Dane turske kulture u Slatini“
18.04.2018.

Gradonačelnik Ostrošić sa suradnicima 17. travnja posjetio četiri mjesna odbora

Gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić u pratnji privremenih pročelnika, Stručne službe Krunoslava Šaraboka i Upravnog odjela za razvoj grada Marina Kokorića jučer je posjetio četiri mjesna odbora kao nastavak prakse započete u siječnju ove godine kako bi se iz prve ruke upoznao sa specifičnostima svakog naselja i u razgovoru s mještanima saznao njihove želje i potrebe te ih informirao o projektima koji su u planu za 2018. godinu.

Ispred doma u Kozicama delegaciju Grada Slatine dočekali su predsjednik MO Kozice Dario Medved, predsjednik NK Kozice Damir Parc, tajnik DVD-a Kozice Damir Medved, te članovi Mjesnog odbora Zvonko Kiš i Ivan Medved.
Mjesni odbor Kozice u svom planu i programu za ovu godinu ima nekoliko projekata od kojih su uz popravak i nasipavanje poljskih puteva i sanacije odvodnih kanala u Ulici Rim, prioritet uvođenje plinskog grijanja i uređenje kuhinje u mjesnom domu.

Mjesni odbor Bakić u planu ima energetsku obnovu doma. Predsjednik DVD-a Bakić Leo Podboj i zapovjednik Dario Kraupa požalili su se na poplave u dvorištu mjesnog doma za vrijeme jačih kiša, kao i u Ulici bana Jelačića zbog začepljenosti postojećih kanala.
Andrija Antolović i Ivan Baumholc ispred ŠRU Šaran pokazali su trenutno stanje ribičkog doma čije je uređenje u planu tijekom ove i iduće godine, kao i uređenje okoliša ribnjaka.

Ispred mjesnog doma u Bistrici delegaciju Grada Slatine dočekali su predsjednik MO Tihomir Matančić, dopredsjednik Alen Trninić, te članovi vijeća Rajko Trninić i Vladimir Matančić, te su pregledali prostorije starog ali i novog doma kojemu je potrebna sanacija. U planu je u sklopu tih prostorija urediti mrtvačnicu i prostorije za održavanje karmina. Isto tako potrebna je manja sanacija pješačkog mosta prema bistričkom groblju.

U Donjim Meljanima ispred škole gradonačelnika Ostrošića je dočekalo prošireno vijeće Mjesnog odbora na čelu s predsjednikom Zlatkom Borovcem koji ga je upoznao s radovima koji su odrađeni na uređenju školskih prostorija i okoliša. Potom je delegacija obišla Mjesni dom koji će nakon potpisivanja ugovora o odobrenim sredstvima za njegovo uređenje i odabira izvođača radova putem natječaja krenuti u obnovu. Tom je prigodom predsjednik MO Borovec uputio zamolbu da se stari materijal sa doma iskoristi za druge projekte MO koje ima u planu za ovu i iduću godinu, između ostaloga za uređenje pravoslavne crkve i gradnju kapele sv. Ane.(www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content