Gradonačelnik Ostrošić primio predstavnike Savjeta mladih grada Slatine

7. veljače u Gradskoj vijećnici održan prvi radni sastanak vezan za organizaciju nastupa Grada Slatine na Viroexpu 2018.
07.02.2018.
Zamjenik gradonačelnika Bojan Plantak u ime Grada Slatine potpisao Ugovor u Zagrebu
09.02.2018.

Gradonačelnik Ostrošić primio predstavnike Savjeta mladih grada Slatine

Predsjednik Savjeta mladih grada Slatine Mario Đurinić u pratnji člana Savjeta Juraja Randelja danas je upoznao gradonačelnika Denisa Ostrošića s aktivnostima u proteklom razdoblju, odnosno od konstituiranja 4.travnja 2017. do danas, kao i s Programom rada za 2018. godinu.
Tom je prigodom Đurinić izrazio zahvalu što je Grad Slatina omogućio članovima gradskog Savjeta mladih sudjelovanje na Nacionalnoj konferenciji savjeta mladih Republike Hrvatske i Koordinaciji gradskih savjeta mladih RH, što je vrlo važno za SMGS koji i dalje radi na promociji i osnaživanju položaja Savjeta mladih Slatine na nacionalnoj razini.
Kako bi bili što učinkovitiji SMGS je na 4. sjednici održananoj prošlog mjeseca osnovao tri tima: Edukacijski, Medijski i Organizacijski (za provođenje Programa rada).

U nastavku dobre suradnje između Grada Slatine i Savjeta mladih Slatine od strane gradonačelnika Ostrošića izražena je pomoć i podrška uz neke nove ideje i smjernice, budućem radu Savjeta mladih koji će kroz rad s mladima, organizaciju događanja, sastanaka, predavanja, edukacija… nastojati steći nova iskustva i suradnju s predstavnicima mladih iz cijele Hrvatske, tim više što se sve to radi  s mladima i za mlade. (www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content