Gradonačelnik Ivan Roštaš i uprava kluba obišli radove na stadionu Antuna Tone Butorca

Predsjednik Vlade RH, Andrej Plenković, otvorit će 22. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2017
23.02.2017.
Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković otvorio je 22. Međunarodi sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2017, koji je ove godine okupio 587 izlagača iz 27 zemalja
24.02.2017.

Gradonačelnik Ivan Roštaš i uprava kluba obišli radove na stadionu Antuna Tone Butorca

U sklopu priprema za novu nogometnu sezonu, na nogometnom stadionu Antuna Tone Butorca u Slatini u tijeku su tekući popravci i osvježenje unutarnjih prostora, odnosno bojanje zidova i stropova u svlačionicama i  pratećim prostorijama, te različiti popravci na sanitarnoj i ostaloj opremi, nužni nakon šest godina  intenzivnog korištenja nogometnog stadiona.  Radove izvodi Zidarski obrt Hodak iz Donjih Meljana.

Osim toga, radi ušteda u režijskim troškovima i poboljšanju energetskih svojstva zgrade, pokrenuta je nabava solarnih kolektora za pripremu tople vode na nogometnom stadionu.

Radove koji bi prema najavi izvođača trebali biti završeni u iduća 2 tjedna, danas su obišli gradonačelnik Ivan Roštaš, predsjednik kluba Vlado Međumurac,  potpredsjednik Miran Janečić i tajnik kluba Ilija Nikolić.

Prostore koristi i Škola nogometa Slatina pa će i brojni mladi članovi uskoro uživati u boljim uvjetima za trening kao i sam boravak na stadionu. U klubu trenutno trenira i igra 136 registriranih članova u 7 različitih dobnih kategorija. (mk / www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content