Gradonačelnik darivao mališane DV Suncokret u prigodi blagdana Sv. Nikole

Sanacijom krovišta zaustavit će se daljnje propadanje sportsko-rekreacijskog centra u Sladojevcima
04.12.2020.
Sv. Nikola i slatinski gradonačelnik u Dječjem vrtiću Zeko
04.12.2020.
Sanacijom krovišta zaustavit će se daljnje propadanje sportsko-rekreacijskog centra u Sladojevcima
04.12.2020.
Sv. Nikola i slatinski gradonačelnik u Dječjem vrtiću Zeko
04.12.2020.

Gradonačelnik darivao mališane DV Suncokret u prigodi blagdana Sv. Nikole

U prigodi blagdana Svetog Nikole djecu u Dječjem vrtiću Suncokret posjetili su gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić i pročelnik Krunoslav Šarabok te ih obradovali paletom slikovnica koje će im uljepšati predstojeće blagdane i upotpuniti hladne zimske dane kada urone u bajkovit svijet među njihovim koricama.

Pridržavajući se svih epidemioloških mjera djeca, odgojitelji i ravnateljica Snježana Dupan-Lovrić dočekali su ih na terasi vrtića gdje su izveli kratki prigodni program.
Ravnateljica se zahvalila na poklonjenim slikovnicama koje su obradovale djecu te gradonačelniku uručila svoju novu zbirku pjesama „Tajna je u notama“ koju je uglazbila Slatinčanka Andreja Gribl.

– Drago nam je da je i ove godine gradonačelnik posjetio naš vrtić i razveselio djecu blagdanskim poklon paketom. Trudimo se da djeca ne osjete specifičnost i kompleksnost vremena u kojemu živimo pa se blagdanskih aktivnosti u vrtiću nismo odrekli, ali ih sve provodimo na siguran način. U naše dvije skupine upisano je 40-ak djece s područja Grada Slatine, te područja općina Nova Bukovica, Čađavica i Sopje, imamo i 20-ak djece u Područnom odjelu u Mikluešu i svi se oni jednako raduju blagdanima koji nam dolaze, prvo Svetom Nikoli, a zatim i Božiću i Novoj godini.
Budući da ove godine božićni program ne možemo organizirati zajedno s roditeljima i Moto Mrazovima, kao što smo to činili proteklih 13 godina, prilagodili smo se situaciji pa pripremamo blagdanski program koji ćemo snimiti za naše roditelje. Dio tog repertoara djeca su izvela pred gradonačelnikom i pročelnikom, a prezentirali smo im i dio našeg programa ranog učenja engleskog jezika stihovima „Dear St. Nicolas“ koje je izrecitirala naša predškolka Anja Ostojić, – rekla je ravnateljica DV Suncokret Snježana Dupan-Lovrić.

Djeca su i ovoga puta pokazala zavidno znanje o blagdanu Sv. Nikole te oduševili gradonačelnika svojim viđenjem uloge sv. Nikole, Krampusa, čizmica u prozoru…, što su mu ispričali u živahnom razgovoru. Gradonačelnik im je obećao ponovno doći, ako ne prije, onda sigurno na proljeće kada sazriju jagode koje su djeca DV Suncokret sama posadila u posebno uređenoj gredici u dvorištu vrtića.
(www.radioslatina.hr)

 

Skip to content