Grad Slatina se i ove godine uključio u akciju “Zelena čistka”

U Virovitici potpisan Ugovor za izradu Studije izvedivosti brze ceste Vrbovec 2 – Bjelovar- Virovitica – Republika Mađarska
30.03.2017.
U Slatini započela provedba akcije “Cvijet za dan duže”
31.03.2017.

Grad Slatina se i ove godine uključio u akciju “Zelena čistka”

Na poziv Udruge Žmergo iz Opatije – koordinatora kampanje  „Zelena čistka-jedan dan za čist okoliš“,  Grad Slatina će i ove godine   na slatinskom području organizirati akciju “Zelena čistka 2017.”

Akcija će se održati u subotu, 22. travnja 2017. godine, s početkom u 9 sati. Aktivnosti sudionika sadržavat će čišćenje okoliša, korova i šikare na nekoliko lokacija u gradu i prigradskim naseljima. Sudionici ove akcije djeluju svojim radom i angažmanom, a Grad Slatina im donira zaštitno-radne rukavice i PVC vreće.

Grad Slatina stoga poziva predstavnike slatinskih gradskih i prigradskih mjesnih odbora, ustanova, institucija, škola, športskih klubova, udruga, obrta i tvrtki, kao i zainteresirane građane da se odazovu ovom pozivu.

Za sudjelovanje u akciji potrebno je popuniti prijavnicu i dostaviti ju na e-mail krunoslav.sarabok@slatina.hr ili osobno u prostorije Grada Slatine zaključno do    14. travnja 2017. godine.

Koordinacijski sastanak svih sudionika akcije održat će se u petak 14. travnja u 9 sati u prostorijama Grada Slatine(soba broj 7 – mala vijećnica Gradske uprave), na adresi Trg. sv. Josipa 10 – II.kat.

Detaljniji podaci o samoj akciji „Zelena čistka 2017.“ mogu se dobiti i na telefon broj 551-109 ili na email: krunoslav.sarabok@slatina.hr.

PRIJAVNICA

Skip to content