Grad Slatina objavio Javni poziv za sufinanciranje troškova stanovanja mladim obiteljima i mladima u 2023. godini

U Slatini potpisan Sporazum o suradnji oko organizacije Međunarodnog glazbenog Festivala „Dani Milka Kelemena“
22.09.2023.
Pogled na izgradnju Retencije Stublovac u Slatini tijekom mjeseca rujna 2023.
26.09.2023.

Grad Slatina objavio Javni poziv za sufinanciranje troškova stanovanja mladim obiteljima i mladima u 2023. godini

Grad Slatina objavio je Javni poziv za sufinanciranje stanovanja mladim obiteljima i mladima u 2023. godini. Vrijednost potpore koja se dodjeljuje u sklopu ovog javnog poziva iznosi 17.280,00 EUR za sveukupno 10 mladih obitelji i mladih. Financijska potpora iznosi 180,00 EUR mjesečno za mladu obitelj s djecom, te 120,00 EUR mjesečno za mladu osobu i mladu obitelj bez djece.

Sredstva koja se dodjeljuju kroz ovaj javni poziv rezultat su uspješne prijave Grada Slatine na javni poziv Središnjeg ureda za demografiju i mlade za dodjelu financijskih sredstava jedinicama lokalne samouprave za financijsku potporu usmjerenu na sufinanciranje troškova stanovanja mladim obiteljima i mladima u 2023. godini.

Korisnici sufinanciranja mogu biti mlade obitelji i mladi s prebivalištem na području Grada Slatine koji imaju slobodno ugovorene najamnine s najmodavcima fizičkim osobama te koji ugovorom ovjerenim od strane mjerodavnog tijela i prijavljenim Ministarstvu financija odnosno Poreznoj upravi dokažu postojanje podstanarskog odnosa u stambenom objektu koji se nalazi na području Grada Slatine. Ugovor o najmu mora bit sklopljen najmanje za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2023. godine.

Svi zainteresirani prijave trebaju dostaviti poštanskom preporučenom pošiljkom na adresu Grada Slatine, Trg sv. Josipa 10, 33520 Slatina, a Poziv je otvoren do 15. listopada ove godine, odnosno do iskorištenja sredstava.

Detaljnije o uvjetima i javnom pozivu potražite na poveznici:

https://www.slatina.hr/portal/javni-poziv-za-sufinanciranje-troskova-stanovanja-mladim-obiteljima-i-mladima-u-2023-godini/

(www.radioslatina.hr)

Skip to content