Grad Slatina obilježava Međunarodni dan svjesnosti o prijevremeno rođenoj djeci

U tijeku pripreme za obilježavanje 100 godina Nogometnog kluba Slatina
13.11.2018.
Grad Slatina i slatinska Turistička zajednica sudjelovali na konferenciji “Sustav turističkih zajednica 21. stoljeća”
14.11.2018.

Grad Slatina obilježava Međunarodni dan svjesnosti o prijevremeno rođenoj djeci

Grad Slatina se i ove godine uključuje u obilježavanje Međunarodnog dana svjesnosti o prijevremeno rođenoj djeci. Tim povodom će u subotu 17. studenog zgrada Gradske uprave biti prigodno osvijetljena ljubičastim svjetlom. 

Tako će Grad Slatina u suradnji s Društvom Naša djeca Slatina i Dječjim gradskim vijećem u subotu 17. studenog uz prigodan program obilježiti ovaj Dan paljenjem ljubičastog svjetla na zgradi Gradske uprave u 18 sati te se pozivaju svi građani da se odazovu prigodnom obilježavanju.

Isto tako Grad Slatina u suradnji s Dječjim vrtićem Zeko Slatina organizira tri predavanja koja će se održati u Dječjem vrtiću Zeko. 
Bacc. fizioterapije Tina Jeđud s temom Kako i kada stimulirati razvoj naših “malih mozgova”, predstavit će se u ponedjeljak 19. studenog s početkom u 16.30 sati, dok će Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac Slatina istoga dana u 17.30 sati predstaviti projekt “Nijedan početak nije lak, pripremam se da budem đak”.
U utorak 20. studenog u 16.30 sati logopedinja Tereza Silađi održat će predavanje Jezično – govorni razvoj prijevremeno rođene djece.

Grad Slatina poziva vas da svojim sudjelovanjem pružite potporu prijevremeno rođenoj djeci i roditeljima, te da zajednički obilježimo taj važan trenutak za naše male hrabre borce i njihove obitelji.
(www.radioslatina.hr)

Skip to content