Grad Slatina – obavijest umirovljenicima o isplati božićnice u 2019. godini

Slatinčani s pijetetom i tugom obilježili Dan sjećanja na herojski grad Vukovar
18/11/2019
Obavijest o podnesenom valjanom zahtjevu za prodaju izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Slatine
20/11/2019

Grad Slatina – obavijest umirovljenicima o isplati božićnice u 2019. godini

Umirovljenicima s najnižim mirovinama na području grada Slatine i ove će godine božićnica od 200 kuna uljepšati božićne blagdane.
Naime Grad Slatina će svim umirovljenicima koji imaju mirovinu do 1.500,00 kuna isplatiti božićnicu, što će zasigurno mnogima obogatiti blagdanski stol.
Kako bi ostvarili ovu gradsku pomoć, umirovljenici trebaju do 2. prosinca u Gradsku upravu dostaviti popunjen Zahtjev za ostvarivanje prava na božićnicu umirovljenika za 2019. godinu, uz koji je potrebno priložiti preslike:

  • odreska od mirovine za prethodni mjesec ili potvrdu o visini mirovine za prethodni mjesec izdanu od HZMO-a;
  • osobne iskaznice (obostrano);
  • dokumenta iz kojeg je vidljiv OIB umirovljenika ako OIB nije vidljiv na osobnoj iskaznici.
  • i tekućeg računa + IBAN tekućeg računa.

Umirovljenici Zahtjev mogu predati svakog radnog dana od 8,00 do 14,00 sati, u Gradskoj upravi Grada Slatine, na adresi Trg sv. Josipa 10. soba broj 14.

Obrazac Zahtjeva može se preuzeti sa službene stranice Grada Slatine www.slatina.hr, ispod teksta ove obavijesti ili osobno u Gradskoj upravi gdje se mogu dobiti i sve dodatne informacije radnim danom od 7 do 15 sati, na broj 033/551-357.

Božićnica će se isplaćivati u visini od 200,00 kuna u vremenskom razdoblju od 10. prosinca 2019. godine na tekuće račune umirovljenika.

Grad Slatina na ovaj način želi umirovljenicima s najnižim mirovinama sretan i blagoslovljen Božić.
(www.radioslatina.hr)

Zahtjev za ostvarivanje prava na božičnicu umirovljenika