Gospodarski forum, stručna predavanja i Program plus ovogodišnjeg Viroexpa

Izmjene i dopune plana nabave za 2013. godinu
31.12.2013.
Na slatinskom području prošle godine prikupljeno 1.020 doza krvi
02.01.2014.
Izmjene i dopune plana nabave za 2013. godinu
31.12.2013.
Na slatinskom području prošle godine prikupljeno 1.020 doza krvi
02.01.2014.

Gospodarski forum, stručna predavanja i Program plus ovogodišnjeg Viroexpa

Sajam koji ima dušu – Viroexpo, jedan od najvećih sajmova u regiji, održava se u Virovitici od 24. do 26. siječnja 2014. Ovogodišnji sajam okupit će brojne izlagače iz čak 25 zemalja, a za posjetitelje kao i svake godine biti će organiziran bogat kulturno zabavni program i stručna predavanja. U četvrtak, 23. siječnja u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije u Virovitici biti će održan Gospodarski forum sa Zemljom partner – Kraljevinom Nizozemskom na kojemu će biti predstavljena dosadašnja suradnja Virovitičko-podravske županije i Kraljevine Nizozemske te kako poslovati s Nizozemskom. Brojna stručna predavanja rezervirana su za petak 24. i subotu 25. siječnja, a biti će održana u Poduzetničkom inkubatoru Virovitičko-podravske županije koji se nalazi odmah uz sajamski prostor Viroexpo.

Program stručnih predavanja i kulturno-zabavnog programa možete preuzeti na službenoj internetskoj stranici Viroexpo sajma na adresi www.viroexpo.hr. Odnedavno, sajam Viroexpo možete pratiti i na društvenoj mreži Facebook, na adresi: www.facebook.com/viroexpo.sajam.

Podsjetimo se, pokrovitelji 19. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede su Ministarstvo gospodarstva, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo turizma Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Organizatori i pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije i Turistička zajednica Virovitčko-podravske županije. Tehnički realizator sajma je tvrtka Viroexpo d.o.o..

Program Gospodarskog foruma pogledajte OVDJE.

Program predavanja možete pogledati OVDJE.

Program plus (kulturno-zabavni program) pogledajte OVDJE. (vpz.hr)

Skip to content