Vladimir Jelenčić u humanitarnoj misiji u Kamerunu
02.03.2015.
Izvođenje radova energetske obnove mjesnog doma u naselju Lukavac
02.03.2015.
Vladimir Jelenčić u humanitarnoj misiji u Kamerunu
02.03.2015.
Izvođenje radova energetske obnove mjesnog doma u naselju Lukavac
02.03.2015.

Viroexpo: Frizersko-modna revija učenika IOŠ Slatina

Na sajamskoj pozornici “Viroexpa” održana je frizersko-modna revija učenika Industrijsko-obrtničkih škola iz Slatine i Virovitice. Brojni učenici/manekeni pokazali su što su naučili, a sve to uz pomoć sponzora i mentora. Publika je imala priliku vidjeti vještine krojača i frizera, ali i plesne i pjevačke sposobnosti učenika.

Slatinski učenici prvog i drugog razreda zanimanja krojač i pomoćni krojač predstavili su torbe izrađene od reciklirane tkanine, modnu reviju frizura i odijevanja poslovne žene pripremile su učenice prvog razreda frizera, a “Crno-bijelo u boji” naziv je kolekcije haljina koju su izradile učenice trećega razreda krojača. Učenice zanimanja frizer uz glazbenu podlogu Shakirine pjesme “Waka, waka” pokazale su svoju plesnu vještinu, a pjesmu “Ruža crvena” izvela je učenica drugoga razreda Karolina Jozić.

Učenici Industrijsko-obrtničke škole Virovitica pokazali su svoje umijeće u friziranju, šminkanju i aranžiranju cvijeća. Bila je to revija svečanih i vjenčanih frizura, šminke, odjeće i plesa.
U reviji su sudjelovale učenice 2. i 3. razreda frizera, 3. razred cvjećara te 2., 3. i 4. razred kozmetičara. Svojim nastupom učenici su željeli zaineresirati buduće generacije da se upišu u kreativna zanimanja kao što su frizer, kozmetičar, cvjećar i slično. Program je uključivao reviju frizura i „ulične mode“, svečanih i vjenčanih haljina, cvjetnog nakita te plesne točke ”Povijest kozmetike od doba Kleopatre do danas”, te plesnu točku s elementima moderne zumbe. (icv.hr)

no images were found

Skip to content