Prvosvibanjski piknik na Javorici
02.05.2015.
Djelatnici Vatrogasne postrojbe ugostili DV “Suncokret”
05.05.2015.
Prvosvibanjski piknik na Javorici
02.05.2015.
Djelatnici Vatrogasne postrojbe ugostili DV “Suncokret”
05.05.2015.

Europski filmovi u POU Slatina

Županijski savjet za europske integracije u suradnji s Ministarstvom vanjskih i europskih poslova i ove će godine obilježiti Europski tjedan kroz provođenje informativno-obrazovnih aktivnosti i kulturno-zabavni program. Europski tjedan je manifestacija kojom se u Hrvatskoj obilježava dan osnivanja Vijeća Europe – 5. svibnja 1949. godine i dan donošenja tzv. Shumanove deklaracije – 9. svibnja 1950., dokumenta koji je postavio temelj europskog ujedinjenja. 9. svibnja u EU se obilježava kao Dan Europe.

U sklopu obilježavanja Europskog tjedna u Virovitičko-podravskoj županiji, ljubitelji filma moći će u POU Slatina uživati u zanimljivim projekcijama nagrađivanih europskih filmova. U utorak, 5. svibnja, na rasporedu su norveška obiteljska avantura „Čarobno srebro“ u 18,00 sati te njemačko-luksemburško-francuski film o slavnoj i kontroverznoj židovsko-njemačkoj filozofkinji „Hannah Arendt“ u 20,00 sati.

U srijedu, 6. svibnja, posjetitelji će moći pogledati talijansko-slovensku komediju „Zoran, moj nećak idiot“ u 19 sati i poetičnu talijansku priču o nemogućoj ljubavi između dvoje imigranata „Shun Li i Pjesnik“ u 21 sat.
Ulaz je besplatan! (www.vpz.hr)

Skip to content