„EUcentar Sequoia“ – Dani otvorenih vrata EU projekata

Gradonačelnik obišao Zimsku službu Slatina koma
24.11.2021.
JAVNI POZIV u postupku evidentiranja nerazvrstane ceste – Ul. Mirna I u Slatini
25.11.2021.
Gradonačelnik obišao Zimsku službu Slatina koma
24.11.2021.
JAVNI POZIV u postupku evidentiranja nerazvrstane ceste – Ul. Mirna I u Slatini
25.11.2021.

„EUcentar Sequoia“ – Dani otvorenih vrata EU projekata

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije i ove godine organizira „Dane otvorenih vrata EU projekata“. Cilj održavanja ovog događaja je najširoj javnosti predstaviti projekte koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica kao i mogućnosti financiranja projekata iz fondova Europske unije.

Grad Slatina u suradnji s Gradskom razvojnom agencijom Slatine javnosti će predstaviti projekt „EPIcentar Sequoia Slatina“ pod nazivom događanja „EUcentar Sequoia“. Dani otvorenih vrata u Slatini održati će se dana 29. studenog 2021. godine s početkom u 16 sati u prostorima EPIcentra Sequoia na adresi Šetalište Julija Burgera 10. U sklopu predstavljanja projekta „EPIcentar Seuquoia Slatina“ zainteresiranoj javnosti, Gradska razvojna agencija Slatine pripremit će edukaciju o aktualnim natječajima i mogućnostima financiranja projekata iz EU fondova.

Detaljan program događanja donosimo u nastavku.

  • 16:00 h – predstavljanje projektnih aktivnosti projekta „EPIcentar Sequoia Slatina“ – Grad Slatina
  • 16:30 h – obilazak Posjetiteljsko-interpretacijskog centra „EPIcentar Sequoia“ – Grad Slatina
  • 16:45 h – prezentacija stalnog izložbenog postava – Grad Slatina
  • 17:00 h – informiranje zainteresirane javnosti o aktualnim natječajima za tip operacije ruralnog razvoja 6.1.1. i 6.3.1. – Gradska razvojna agencija Slatine

Događaj „EUcentar Sequouia“ održat će se u skladu s Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o nužnim epidemiološkim mjerama te je za ovaj događaj nužna prijava dolaska jer je broj posjetitelja ograničen.

Raspored svih prijavljenih aktivnosti javno je dostupan na poveznici: Europski strukturni i investicijski fondovi (strukturnifondovi.hr).

Prijava i sve informacije mogu se dobiti u Gradskoj upravi Grada Slatine, kontakt osoba: Jurica Culej, viši stručni suradnik za gospodarstvo i projekte, email: jurica.culej@slatina.hr, mobitel: 091/6009-299.
(www.radioslatina.hr)

Skip to content