Doroteja Santi upoznala gradonačelnika s uspjesima ovogodišnje atletske sezone

GRAS za Vas – održano predavanje „Čitanje financijskih izvještaja“
13/06/2019
GRAS organizirao završnu konferenciju projekta „Zaposli se i ti!“
14/06/2019

Doroteja Santi upoznala gradonačelnika s uspjesima ovogodišnje atletske sezone

Mlada Slatinčanka Doroteja Santi u ovoj je atletskoj sezoni osvojila niz prvih i drugih mjesta, a sa svojim uspjesima danas je upoznala i gradonačelnika Grada Slatine Denisa Ostrošića koji joj je tom prigodom uputio pohvale i čestitke te izrazio potporu Grada Slatine.

Ova talentirana sportašica atletikom se bavi od 2007. godine od kada je i članica Atletskog kluba “Slatina” kojemu i dalje ostaje vjerna te marljivo trenira pod vodstvom trenerice, prof. Tomislave Medvedović.

Tijekom ovogodišnje sezone nastupila je 17. ožujka u cestovnoj utrci na 5 km u sklopu Zagrebačkog proljetnog polumaratona, te osvojila 2. mjesto, zatim je 6. travnja slavila na tronu zauzevši 1. mjesto u cestovnoj utrci na 5 km u sklopu Osječkog Ferivi polumaratona.
Kros Sportskih novosti u Zagrebu na 1500 m, na kojemu je 13. travnja nastupila u kategoriji studentica, i jedan joj je od najzahtjevnijih, donio joj je 2. mjesto.
28. travnja održana je cestovna utrka na 5 km, u sklopu Čakovečkog polumaratona Zrinskih, gdje je Doroteja osvojila 1. mjesto.
Osječki Cener, utrka na 10 km, 11. svibnja donio joj je još jedno 1. mjesto, kao i nastup u 3. kolu Hrvatske atletske lige sjever u Čakovcu gdje se 19. svibnja natjecala u kategoriji seniorki na 1500 m.

Doroteja Santi inače je na završnoj godini Učiteljskog studija na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku, te joj u idućoj pedagoškoj godini predstoji diplomski rad i stažiranje koje se nada odraditi u svojoj školi Eugena Kumičića u Slatini.
(www.radioslatina.hr)

Skip to content