Domaći hit “Zvizdan” i “Žabac Regi” za vikend u Slatini

LAG-u Marinianis odobrena sredstva u iznosu od preko 315 tisuća kuna
29.09.2015.
Održana izborna skupština LAG-a Marinianis
29.09.2015.
LAG-u Marinianis odobrena sredstva u iznosu od preko 315 tisuća kuna
29.09.2015.
Održana izborna skupština LAG-a Marinianis
29.09.2015.

Domaći hit “Zvizdan” i “Žabac Regi” za vikend u Slatini

U Pučkom otvorenom učilištu u Slatini u petak 2. i subotu 3. listopada od 21 sati, te u nedjelju 4. listopada od 20 sati, prikazuje se blockbuster drama “Zvizdan”.

Zvizdan govori o zabranjenoj ljubavi, o njenoj fragilnosti, ali i o njenoj snazi. Ova filmska priča obuhvaća tri desetljeća, a smještena je u dva susjedna sela čija je povijest opterećena sukobima, netrpeljivošću i netolerancijom.
Prva je ljubavna priča smještena u 1991. godinu – predratna previranja, prve barikade i napetost koja među selima doseže vrhunac, nisu dobro okruženje ni za kakvu ljubav, a kamoli za dvoje mladih iz dvaju susjednih sela. Deset godina kasnije, rat je već gotov, ali ne i zaboravljen – ožiljci još nisu zacijelili i naši se protagonisti moraju suočiti s njima. Treća priča smještena je u 2011. godinu – ni zla, ni napetosti, ni sumnje nisu nestale, ali čini se da je vrijeme za novi početak.

Ulaznicu za ovaj film možete kupiti po cijeni od 20 kuna.

U nedjelju 4. listopada matineja sinkroniziranog animiranog filma “Žabac Regi” od 18 sati.

Predstavljamo vam „Žabac Regi“ – animirani film o žapcu s krizom identiteta. Za razliku od svojih prijatelja, boji se vode i ne voli skakati. Osjeća se neshvaćenim i prepun je pitanja, stoga sa svojom najboljom prijateljicom, letećom vjevericom kreće u potragu za smislom života. Fantastično putovanje odvest će ih u prašume Amazone gdje će upoznati vrlo zanimljive likove. Nakon što ga slučajno hipnotiziraju postavlja se pitanje. Je li je Regi začarani princ zarobljen u tijelu žapca ili samo zbunjeni i neobični stanovnik džungle?

Ulaznicu za ovaj film možete kupiti po cijeni 10 kuna za nedjeljnu matineju.

Skip to content