Dodijeljeno 7 bespovratnih potpora u VPŽ u ukupnoj vrijednosti od 3.775.611,70 kuna

U sklopu proslave Dana VPŽ 7. i 8. rujna na Jankovcu bit će održan međunarodni Srednjovjekovni viteški turnir
08.08.2013.
Revijalna izložba pasa u Slatini, čistokrvnih i mješanaca
08.08.2013.

Dodijeljeno 7 bespovratnih potpora u VPŽ u ukupnoj vrijednosti od 3.775.611,70 kuna

HAMAG Invest objavio popis odobrenih bespovratnih potpora iz programa Poduzetnički impuls 2013, za Aktivnost B1 Jačanje poslovne konkurentnosti. Poduzetnici iz Virovitičko-podravske županije ostvarili su velik uspjeh, te je odobreno 7 potpora na području županije. Važno je naglasiti kako je VIDRA pružila potporu i pripremila projektne prijedloge za 5 poduzeća u ukupnoj vrijednosti od 3.775.611,70 kuna.

Poduzeća kojima je dodijeljena bespovratna potpora su Kalinić K+J, Gradba d.o.o., Javorović d.o.o., Pan Parket d.o.o., Prajo beton d.o.o., Jan Spider d.o.o. i Mesoprerada d.o.o.. Cjelokupan popis odobrenih sredstava možete pogledati na stranicama HAMAG Investa.

Prioritet ovog Otvorenog javnog poziva je ciljana potpora malim i srednjim gospodarskim subjektima koja će im omogućiti veću tržišnu uspješnost, povećanje zaposlenosti te će potaknuti njihov rast i ubrzati njihov daljnji razvoj. Potpora će imati veliko značenje za navedena poduzeća jer će im omogućiti razvoj novog proizvoda, uštedu troškova te bolji plasman na inozemno tržište.

U tijeku je obrada pristiglih projektnih prijedloga za Mjeru A. Razvoj poduzetništva i obrta, na koji je razvojna agencija VIDRA zajedno sa poduzetnicima iz županije prijavila velik broj projekata. (ravidra.hr)

Skip to content