Dobrovoljno vatrogasno društvo Kozice održalo izvještajnu godišnju skupštinu

Ovogodišnja Noć muzeja s temom “Lica i naličja sporta” podsjetila na brojne uspjehe slatinskih sportaša
27/01/2018
Izvješće o provedenom savjetovanju o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada na području Grada Slatine
29/01/2018

Dobrovoljno vatrogasno društvo Kozice održalo izvještajnu godišnju skupštinu

Dobrovoljno vatrogasno društvo Kozice u subotu 27. siječnja održalo je izvještajnu godišnju skupštinu na kojoj su uz mnogobrojne članove DVD-a Kozice nazočili gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić sa suradnicima, zapovjednik Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije Stjepan Venus, predsjednik Vatrogasne zajednice grada Slatine Branko Belošević, predsjednik DVD-a Slatina i tajnik Vatrogasne zajednice grada Slatine Dragan Medvedović, predsjednik vijeća Mjesnog odbora Kozice Dario Medved,  predsjednik DVD-a Bakić Leo Podboj, počasni član DVD-a Kozice Milan Stipanić, te članovi prijateljskog DVD-a Darda.

Na Skupštini su podnesena izvješća o radu u 2017. godini,  te donesen plan rada i financijski plan za ovu godinu. Prema riječima predsjednika DVD-a Kozice Ivana Medveda Društvo trenutno broji 75 članova koji su aktivni u četiri odjeljenja: muško A i B, žensko A odjeljenje i djeca muška. Uz financijski plan za ovu godinu od skromnih 32.192,22  kuna nastavit će sa svojim redovitim aktivnostima poput obilježavanja blagdana sv. Florijana, organizacije smotre vatrogasaca i opreme, stručnog osposobljavanja vatrogasaca, sudjelovanja na gradskom i županijskom natjecanju (gdje su do sada ostvareni mnogobrojni izvrsni rezultati), a u planu je i uređenje vatrogasnih objekata i okoliša za što su uz gradonačelnika Ostrošića i ostali nazočni gosti obećali financijsku pomoć. Gradonačelnik Ostrošić također je ovom prigodom najavio pomoć prigodom obnavljanja pješačkog mosta u Kozicama kao i popravaka poljskih putova. (www.radioslatina.hr)

Skip to content