Dječje Gradsko vijeće upoznalo slušatelje Radio Slatine sa svojim aktivnostima

Obavijest o odvozu božićnih drvaca na području grada Slatine
04.01.2018.
Povećana jednokratna pomoć za novorođenčad u Slatini
05.01.2018.

Dječje Gradsko vijeće upoznalo slušatelje Radio Slatine sa svojim aktivnostima

Predstavnici Dječjeg gradskog vijeća Grada Slatine danas su posjetili Radio Slatinu da bi upoznali slušatelje sa svojim aktivnostima. Od Anđele Vašiček-predsjednice vijeća, Lee Tušek – članice vijeća i Noe Fazekaša – dječjeg gradonačelnika saznali smo da organiziraju razmjenu i sajam odjeće i obuće koji će se održati u prostoru Vatrogasnog doma. Prikupljanje odjeće i obuće biti će u ponedjeljak 08.siječnja u vremenu od 15 do 18 sati, a sami sajam odnosno razmjena odjeće slijedeća dva dana 9. i 10.siječnja u vremenu od 12 do 18 sati.

Pozvani su svi koji mogu da se odazovu akciji.

Dječje Gradsko vijeće ima 31 člana, postoji od početka školske godine 2017./2018., a svoje sjednice planiraju održavati po jedan puta tijekom svakog polugodišta.

Kako saznajemo od dječjeg gradonačelnika Noe Fazekaša, u svom dvogodišnjem mandatu planira zajedno sa članovima Dječjeg gradskog vijeća raditi na dobrobit djece ovoga grada. Npr.u planu su kvizovi između dvaju škola i druga druženja da bi se djeca upoznala i povezala, a tijekom ljepših i toplijih mjeseci i druženja u vanjskom prostoru oko škola….Također se planiraju omogućiti satovi plivanja za mlađu djecu, kada Slatina ili bolje rečeno slatinski Dom zdravlja dobije bazen.

Mladi su i ambiciozni te najbolje znaju koje su dječje želje pa su odlučni u namjeri da ih i ostvare. (www.radioslatina.hr)

Skip to content