Čestitka virovitičko-podravskog župana Tomislava Tolušića

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti
04.08.2014.
Besplatno promoviranje poduzeća uz LAG Marinianis
04.08.2014.

Čestitka virovitičko-podravskog župana Tomislava Tolušića

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, župan Virovitičko-podravske županije, Tomislav Tolušić, uputio je sljedeću čestitku:
“Danas se s osobitim poštovanjem i ponosom sjećamo veličanstvene pobjede hrvatskog naroda u vojno redarstvenoj operaciji Oluja kojom je pod suverenitet hrvatske države vraćen velik dio njenog teritorija okupiranog od strane velikosrpskog agresora i jugoslavenske narodne armije. Sa neizmjernom zahvalnošću prisjećamo se svih hrvatskih branitelja, posebno onih koji su položili svoje živote u stvaranju suverene i samostalne Republike Hrvatske.

Zahvaljujući njima, njihovoj hrabrosti i odvažnosti, ovaj najslavniji dan novije hrvatske povijesti proslavljamo u miru, u slobodnoj i demokratskoj Republici Hrvatskoj koja je danas članica Europske unije gdje zauzima svoje mjesto u ravnopravnoj zajednici država i naroda. Svim stanovnicima Virovitičko-podravske županije, u ime županije i svoje osobno, čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja“. (vpz.hr)

Skip to content