Čestitka slatinskog gradonačelnika povodom Svjetskog dana učitelja 5. listopada

Gradonačelnik.hr: Prema anketi među gradovima u plusu tek 40 gradova, a među prvih 10 gdje je ove godine zabilježen najveći porast broja prvašića našla se i Slatina
05.10.2022.
Održana početna konferencija projekta “Prvi koraci”
05.10.2022.

Čestitka slatinskog gradonačelnika povodom Svjetskog dana učitelja 5. listopada

Poštovani ravnatelji, učitelji, nastavnici, profesori, stručni suradnici, odgajatelji,

     započela je još jedna školska godina prepuna izazova i iskušenja, a vaša uloga nije nimalo laka, stoga cijenim svu snagu i snalažljivost koju pokazujete u svakodnevnom radu, te što uz redovne obaveze i provođenje novih kurikuluma, aktivno sudjelujete i u brojnim dodatnim aktivnostima i projektima.

Biti učitelj jedno je od najizazovnijih i najljepših zanimanja današnjice, što znam i iz vlastitog iskustva, stoga budite ponosni na svoj poziv.

Našoj djeci, uz njihove roditelje, vi ste najznačajnije osobe jer škola je mjesto gdje im vi svojim znanjem, marljivošću i primjerom usađujete vrijednosti koje ih trebaju voditi kroz cijeli život.

Želim vam mnogo snage, strpljenja, mudrosti i kreativnosti kako biste svoja znanja i ideje pretočili u takav uzajamni odnos koji će našoj djeci dati priliku da se razvijaju upravo u onim područjima u kojima su najbolji.

Povodom 5. listopada, Svjetskog dana učitelja, želim vam u ime Grada Slatine, svog zamjenika, suradnika i u svoje osobno ime izraziti zahvalnost i poštovanje za trud i rad s našom djecom.

Sretan vam vaš dan, sretan vam Svjetski dan učitelja!

                                                                               Vaš gradonačelnik Denis Ostrošić

Skip to content