Božićno-novogodišnja čestitka gradonačelnika Grada Slatine Denisa Ostrošića

Božićno-novogodišnja čestitka predsjednika Gradskog vijeća Grada Slatine Tome Tomića
25.12.2022.
Stipendije Grada Slatine – Natječaj otvoren do 27. siječnja 2023.
27.12.2022.

Božićno-novogodišnja čestitka gradonačelnika Grada Slatine Denisa Ostrošića

Povodom Božića i Nove 2023. godine gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić uputio je čestitku svim žiteljima grada Slatine i prigradskih naselja:

Dragi moji sugrađani,
                                        polako zatvaramo vrata jedne vrlo izazovne godine koja iza sebe ostavlja trag mnogih stečenih iskustava i svega onoga što smo zajednički učinili za boljitak svih nas.

U nadi da će iduća godina svima nama biti puna radosti i blagostanja radujmo se ovom božićnom vremenu i najljepšim danima u godini kada slavimo dolazak Spasitelja svijeta. Isusovim rođenjem otvaramo vrata novoga života u koji koračamo uzdignute glave s ponosom na sve dosadašnje uspjehe i svježim idejama za još bolje sutra.

Uz poruke mira, ljubavi, nade i veselja svima vama želim puno zdravlja, obilje radosti i Božjeg blagoslova i da blagdane provedete u obiteljskoj sreći.
U danima koji nam dolaze neka vam radost Božića uz skromnost i dobrotu unese dašak vjere i optimizma, pozitivne energije i snage da zajedno gradimo bolju budućnost temeljenu na pravim ljudskim vrijednostima.

Svim ljudima dobre volje, u ime Grada Slatine, svog zamjenika, suradnika i u svoje osobno ime, želim blagoslovljen Božić i puno sreće i uspjeha u Novoj 2023. godini!

                                                                                           Vaš gradonačelnik
                                                                                              Denis Ostrošić

Skip to content