Airsoft klub Slatina predstavio svoje aktivnosti gradonačelniku

Ultramaratonac Goran Draksler posjetio gradonačelnika Ostrošića
11.09.2018.
Završna konferencija projekta STILL u Szigetvaru
13.09.2018.
Ultramaratonac Goran Draksler posjetio gradonačelnika Ostrošića
11.09.2018.
Završna konferencija projekta STILL u Szigetvaru
13.09.2018.

Airsoft klub Slatina predstavio svoje aktivnosti gradonačelniku

sdr

Airsoft klub Slatina i ove se godine uključio svojom prezentacijom u obilježavanje Dana grada Slatine, tijekom koje su prošle nedjelje u Parku 136. slatinske brigade Slatinčani imali prigodu razgledati vojnu opremu, obuću i odjeću/uniforme, ali i ono što je najviše privuklo pozornost posjetitelja, vjernih replika raznog oružja.
Prezentacija je održana uz sponzorsku pomoć Gear up Shop-a, te suorganizaciju Turističke zajednice i Grada Slatine.
Tom je prigodom svoju potporu klubu iskazao gradonačelnik Slatine Denis Ostrošić svojim obilaskom slatinskog tima, ali i prijateljskih timova iz Voćina i Osijeka koji su pripremili mali, ali pravi ratni spektakl.

Ova prezentacija privukla je na odlično uređene štandove udruga smještene ispred zgrade slatinske Uprave podosta posjetitelja, i to posebice najmlađih, a kako i ne bi kad su od strane ljubaznih domaćima imali priliku pucati iz replika oružja koja se koriste u zanimljivoj sportskoj rekreaciji – airsoftu.
Klinci, ali i mame i tate, su također mogli vidjeti kako izgleda kompletno opremljen član brazilskih specijalnih postrojbi, a dašak povijesti u slatinski centralni park stigao je s družinom iz Osijeka koja se posjetiteljima predstavila s opremom i atraktivnim replikama oružja iz 2. svjetskog rata.

Pohvale domaćinima na organizaciji ove prezentacije, odnosno članovima Airsoft kluba Slatina još jednom je uputio gradonačelnik Ostrošić prigodom jučerašnjeg uzvratnog posjeta predsjednika kluba Roberta Hodaka Gradskoj upravi.
Gradonačelnik je tako upoznat s aktivnostima kluba, ali i planovima u narednom razdoblju.

Airsoft klub Slatina priprema projekt kroz koji bi osigurali potreban prostor za druženja i treninge, budući da su do sada primorani treninge organizirati po šumskim predjelima šireg slatinskog područja u suradnji s Hrvatskim šumama. Vlastiti prostor omogućio bi im lakše i kvalitetnije treninge. Klub je pronašao idealnu lokaciju na području Golenića, odnosno staru napuštenu i devastiranu farmu koja je u vlasništvu RH.
Kako bi lakše osigurali dozvolu za korištenje tog prostora Grad Slatina će dati svoju podršku Pismom potpore uz zahtjev kluba, a ukoliko dođe do realizacije, i svoju pomoć pri uređenju. Gradonačelnik Ostrošić se složio da je lokacija idealna, tim više što je u tijeku gradnja ceste prema Goleniću što će u svakom slučaju po njezinom završetku olakšati pristup, a uz aktivnosti kluba potaknuti razvoj ruralnog turizma na tom području okruženom čistom, netaknutom prirodom. (www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content