JAVNI POZIV u postupku evidentiranja nerazvrstane ceste – Ul. Mirna I u Slatini
25.11.2021.
Posjetiteljsko-interpretacijski centar Sequoia predstavljen javnosti
30.11.2021.
JAVNI POZIV u postupku evidentiranja nerazvrstane ceste – Ul. Mirna I u Slatini
25.11.2021.
Posjetiteljsko-interpretacijski centar Sequoia predstavljen javnosti
30.11.2021.

Advent u Slatini

Sukladno izrazito nepovoljnoj epidemiološkoj situaciji kojoj u zadnje vrijeme svjedočimo i na našem području, ali i velikoj neizvjesnosti koju takvi uvjeti donose, Slatina ipak nije u potpunosti otkazala Advent ove godine. Na žalost, bogat kulturno-zabavni program koji je pripremljen s velikom željom i trudom organizatora, odnosno Grada Slatine, TZG Slatine i Radio Slatine nije moguće održati i bitno je reduciran. To ipak ne znači da u Slatini neće biti Adventske čarolije.

Advent započinje u nedjelju paljenjem prve adventske svijeće, a u večernjim satima, točnije od 17:00 h, moći ćete uživati u gastronomskoj ponudi slatinskih ugostitelja smještenih u kućicama u Parku 136. slatinske brigade, uz odličnu glazbu u režiji našeg lokalnog radija. Također, grad će biti prigodno okićen uz jednu novost – ove godine bit će uređen i novi turistički kompleks EPIcentar Sequoia. Dođite u dom najpoznatijeg stabla u Hrvatskoj i pronađite skrivene blagdanske kutke za nezaboravne fotografije.

Ukoliko se epidemiološka situacija stabilizira, organizatori ipak najavljuju poneko ugodno iznenađenje, ali za sada je ipak naglasak na apel sugrađanima i gostima našeg grada da se pridržavaju svih epidemioloških mjera kako bi što prije izašli iz ove globalne krize i nastavili sa životom, kvalitetnijim i zabavnijim.
(www.radioslatina.hr)

Skip to content