7. revijalna izložba pasa oduševila Slatinčane

Miholjčani najuspješniji sudionici turnira Dana grada Slatine
10.09.2018.
Ultramaratonac Goran Draksler posjetio gradonačelnika Ostrošića
11.09.2018.
Miholjčani najuspješniji sudionici turnira Dana grada Slatine
10.09.2018.
Ultramaratonac Goran Draksler posjetio gradonačelnika Ostrošića
11.09.2018.

7. revijalna izložba pasa oduševila Slatinčane

Kinološka udruga Slatina i ove je godine organizirala revijalnu izložbu pasa u suradnji s Gradom Slatinom, Turističkom zajednicom grada Slatine i Veterinarskom stanicom Slatina, a koja je dala još jednu zanimljivu notu programu proslave Dana grada Slatine.

7. revijalna izložba pasa čistokrvnih i mješanaca održana je jučer u Parku 136. slatinske brigade u četiri kategorije.
Tako je na programu bio izbor najljepšeg psa mješanca, najljepšeg lovačkog psa i najljepšeg sportskog psa te izbor najljepšeg psa u posebnoj kategoriji dijete i pas.

Natjecatelje i promatrače na samom su početku pozdravili zamjenica gradonačelnika Grada Slatine Sanja Mrzljak Jovanić i predsjednik Kinološke udruge Slatina Martin Bišćan koji je tom prigodom Heleni Hegediš uručio zahvalnicu za izniman doprinos i pomoć u radu Kinološke udruge Slatina, a na čiju je inicijativu i započela suradnja održavanja ove manifestacije u Slatini.

U kategoriji pasa mješanaca u konkurenciji 10 pasa, prvo mjesto osvojila je Ana Marija Matić sa psom Cuki, drugo mjesto osvojio je Miloš Čović sa psom Mili, a treće Ena Main sa psom Nelly.

U izboru između 5 prijavljenih pasa u kategoriji lovačkog psa za najljepšeg je izabran njemački ptičar Graf vlasnice Antonije Medved, drugi je bio engleski koker Kiky vlasnice Gordane Bučan, a treće mjesto osvojio je oštrodlaki jazavčar Gita vlasnice Angele Dvojak.

U kategoriji sportskih pasa bilo je prijavljeno njih čak 28, a prvo je mjesto pripalo Mili Novković s pekinezerom Mimi, drugo mjesto osvojila je Ena Main sa pomerancom Tinki, a treće Mato Bubaš s engleskim buldogom Dina.

U posebnoj kategoriji dijete i pas, gdje nisu bile najvažnije same osobine psa, nego se ocjenjivala simpatičnost i privrženost djeteta i životinje, prema ocjeni sudca Maria Dušaka koji je u ovoj kategoriji imao i pomoć Teute Bišćan, prvo su mjesto osvojile Marija i Ana Buček s njemačkim ovčarom imena Mrki, drugo mjesto pripalo je Katji Stoponja i njezinom shitzuu Obiju, dok su treće mjesto osvojile  Eai Gal i njezin border koli Adi.

Medalje su pobjednicima uručili zamjenica gradonačelnika Grada Slatine Sanja Mrzljak Jovanić i predsjednik Kinološke udruge Slatina Martin Bišćan. (www.radioslatina.hr)

Skip to content