7. revijalna izložba pasa oduševila Slatinčane

Miholjčani najuspješniji sudionici turnira Dana grada Slatine
10.09.2018.
Ultramaratonac Goran Draksler posjetio gradonačelnika Ostrošića
11.09.2018.

7. revijalna izložba pasa oduševila Slatinčane

Kinološka udruga Slatina i ove je godine organizirala revijalnu izložbu pasa u suradnji s Gradom Slatinom, Turističkom zajednicom grada Slatine i Veterinarskom stanicom Slatina, a koja je dala još jednu zanimljivu notu programu proslave Dana grada Slatine.

7. revijalna izložba pasa čistokrvnih i mješanaca održana je jučer u Parku 136. slatinske brigade u četiri kategorije.
Tako je na programu bio izbor najljepšeg psa mješanca, najljepšeg lovačkog psa i najljepšeg sportskog psa te izbor najljepšeg psa u posebnoj kategoriji dijete i pas.

Natjecatelje i promatrače na samom su početku pozdravili zamjenica gradonačelnika Grada Slatine Sanja Mrzljak Jovanić i predsjednik Kinološke udruge Slatina Martin Bišćan koji je tom prigodom Heleni Hegediš uručio zahvalnicu za izniman doprinos i pomoć u radu Kinološke udruge Slatina, a na čiju je inicijativu i započela suradnja održavanja ove manifestacije u Slatini.

U kategoriji pasa mješanaca u konkurenciji 10 pasa, prvo mjesto osvojila je Ana Marija Matić sa psom Cuki, drugo mjesto osvojio je Miloš Čović sa psom Mili, a treće Ena Main sa psom Nelly.

U izboru između 5 prijavljenih pasa u kategoriji lovačkog psa za najljepšeg je izabran njemački ptičar Graf vlasnice Antonije Medved, drugi je bio engleski koker Kiky vlasnice Gordane Bučan, a treće mjesto osvojio je oštrodlaki jazavčar Gita vlasnice Angele Dvojak.

U kategoriji sportskih pasa bilo je prijavljeno njih čak 28, a prvo je mjesto pripalo Mili Novković s pekinezerom Mimi, drugo mjesto osvojila je Ena Main sa pomerancom Tinki, a treće Mato Bubaš s engleskim buldogom Dina.

U posebnoj kategoriji dijete i pas, gdje nisu bile najvažnije same osobine psa, nego se ocjenjivala simpatičnost i privrženost djeteta i životinje, prema ocjeni sudca Maria Dušaka koji je u ovoj kategoriji imao i pomoć Teute Bišćan, prvo su mjesto osvojile Marija i Ana Buček s njemačkim ovčarom imena Mrki, drugo mjesto pripalo je Katji Stoponja i njezinom shitzuu Obiju, dok su treće mjesto osvojile  Eai Gal i njezin border koli Adi.

Medalje su pobjednicima uručili zamjenica gradonačelnika Grada Slatine Sanja Mrzljak Jovanić i predsjednik Kinološke udruge Slatina Martin Bišćan. (www.radioslatina.hr)

Skip to content