Gradsko pjevačko društvo “Zrinski” održalo godišnji koncert
05.06.2015.
Održana biciklistička utrka “XC Bunarić 2015.”
07.06.2015.
Gradsko pjevačko društvo “Zrinski” održalo godišnji koncert
05.06.2015.
Održana biciklistička utrka “XC Bunarić 2015.”
07.06.2015.

11. Csuszafesztival u Csurgóu

U subotu, 6. lipnja, Grad Slatina sudjelovao je na gastronomskom 11. Csuszafesztivalu koji je održan u Gradu Csurgóu. Na festivalu je nastupila slatinska gastro ekipa „Hrvatice“ koje su pripremile fiš, dok su u kulturno-umjetničkom dijelu programa nastupili orkestar Osnovne glazbene škole Slatina predvođen voditeljicom Martinom Tepeš te Kulturno-umjetničko društvo „Lipa“ iz Nove Bukovice.

U cjelodnevnom posjetu osim gradonačelnika Roštaša i pročelnika Ureda gradonačelnika, Radenka Pavića, sudjelovalo je i Pučko otvoreno učilište Slatina na čelu sa ravnateljicom Danijelom Fabric Fabijanac , Turistička zajednica Grada Slatine na čelu sa ravnateljicom Helenom Hegediš te Vidra- Agencija za regionalni razvoj Virovitičko –podravske županije na čelu sa voditeljicom za pripremu i provedbu projekata Anitom Tenžerom.

Gradonačelnik Csurgóa Fuštoš iskoristio je priliku te proveo gradonačelnika Roštaša po kompleksu koji će biti vrijedan 12 milijuna eura, a unutar kojega je trenutno izgrađena sportska dvorana, malonogometno igralište sa umjetnom travom i park te se planira i izgradnja hotela i bazena sa geotermalnim izvorima.

Inače, 11. Csuszafesztival financiran je i održan u sklopu projekta ART CBC Slatina-Csurgó-Voćin-Virovitica, nositelj projekta je Pučko otvoreno učilište Slatina, a projektni partneri su Općina Csurgó, Turistička zajednica grada Slatine i VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije.

no images were found

Skip to content