Gradsko pjevačko društvo “Zrinski” održalo godišnji koncert
05.06.2015.
Održana biciklistička utrka “XC Bunarić 2015.”
07.06.2015.

11. Csuszafesztival u Csurgóu

U subotu, 6. lipnja, Grad Slatina sudjelovao je na gastronomskom 11. Csuszafesztivalu koji je održan u Gradu Csurgóu. Na festivalu je nastupila slatinska gastro ekipa „Hrvatice“ koje su pripremile fiš, dok su u kulturno-umjetničkom dijelu programa nastupili orkestar Osnovne glazbene škole Slatina predvođen voditeljicom Martinom Tepeš te Kulturno-umjetničko društvo „Lipa“ iz Nove Bukovice.

U cjelodnevnom posjetu osim gradonačelnika Roštaša i pročelnika Ureda gradonačelnika, Radenka Pavića, sudjelovalo je i Pučko otvoreno učilište Slatina na čelu sa ravnateljicom Danijelom Fabric Fabijanac , Turistička zajednica Grada Slatine na čelu sa ravnateljicom Helenom Hegediš te Vidra- Agencija za regionalni razvoj Virovitičko –podravske županije na čelu sa voditeljicom za pripremu i provedbu projekata Anitom Tenžerom.

Gradonačelnik Csurgóa Fuštoš iskoristio je priliku te proveo gradonačelnika Roštaša po kompleksu koji će biti vrijedan 12 milijuna eura, a unutar kojega je trenutno izgrađena sportska dvorana, malonogometno igralište sa umjetnom travom i park te se planira i izgradnja hotela i bazena sa geotermalnim izvorima.

Inače, 11. Csuszafesztival financiran je i održan u sklopu projekta ART CBC Slatina-Csurgó-Voćin-Virovitica, nositelj projekta je Pučko otvoreno učilište Slatina, a projektni partneri su Općina Csurgó, Turistička zajednica grada Slatine i VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije.

no images were found

Skip to content